آشپزی
ماکودا؛ کتلت لذیذ مراکشی
ماکودا یکی از ساده و خوشمزه ترین کتلتهای مراکشی است که با استفاده از مواد اولیه و مدت زمانی کمی تهیه میشود. این کتلت دارای طعمی تند است که میتوان به عنوان شام و یا ناهار سرو کرد. این کتلت مناسب…
۱ روز پیش
املت پنیر و ریحون را جایگزین املت گوجه کنید
«فقط املت گوجه بلدی؟! خب یکم به روز باش!» اگر دل به کار بدهید املتها میتوانند تنوع زیادی داشته باشند. برای کسی هم که تخم مرغ دوست دارد تمام املتها جذاب و خوشمزه خواهند بود! پس قدم اول این است که…
۲ روز پیش
بادمجان شکمپر را با این روش خوشمزه درست کنید
بادمجان از سبزیجات مورد علاقه ما ایرانیهاست که در بسیاری از غذاها از آن استفاده میکنیم. شاید برایتان جالب باشد بدانید که بادمجان سرشار از ویتامین، کلسیم، فسفر، فیبر، پتاسیم، ضد سرطان است و برای…
۲ روز پیش
طعمی از بهار با مربای بهار نارنج: آموزش کامل برای تهیه این مربای اصیل
فصل اردیبهشت مناطق پر از باغ مرکبات، تبدیل به بهشتی رویایی میشوند. شکوفههای نارنج و پرتقال را همه جا میبینید و با هر نفسی که میکشید عطر آنها شما را سرمست میکند. این شکوفهها طول عمر کمی دارند…
۶ روز پیش
چطور جوجه کباب ایتالیایی و سس آن را درست کنیم؟
جوجه کباب غذایی است که با پختن مرغ روی کباب پز یا باربیکیو یا تابه های گریل درست می شود. مرغ معمولاً در مخلوطی از مواد مختلف مزه دار می شود و سپس به سیخ کشیده می شود یا مستقیماً روی گریل قرار می…
۶ روز پیش
آیا از نوشیدنی های معمولی خسته شده اید؟ سیب و نعناع را امتحان کنید!
نوشیدنی سیب و نعناع یکی از نوشیدنیهای خوشمزه و مفید است که میتوان در همه فصلها آنرا تهیه کرد. در فصل بهار و تابستان میتوان از مقدار کمی یخ استفاده کرد و در روزهای سرد پاییز و زمستان بدون یخ سرو…
۲ هفته پیش
سادهترین و بهترین روش برای تهیه پودر سوخاری در خانه
جای نان هیچوقت در زبالهدان نیست، حتی اگر تازه نباشد. نانهای نهچندان تازه را میتوان در کمتر از نیم ساعت به روکشی ترد برای مرغ و ماهی و میگو تبدیل کرد، یعنی همان پودر سوخاری ترد و خوشمزه! در این…
۳ هفته پیش
سالاد مرغ و کلم برگ؛ یک سالا خوشمزه و دلچسب
سالادها همیشه محبوباند! از پیش غذا گرفته تا مزه کنار غذا همیشه پای سالاد در میان است. اصلا فصل پاییز که از راه میرسد، وقت درست کردن سالادهای رنگارنگ و زیباست. اسفناج، نارنگی و انار پایه ثابت وقتی…
۳ هفته پیش
5 ترفند حرفهای برای مزهدار کردن جوجه کباب
جوجه کباب یکی از غذاهای اصیل و پرطرفدار در بین ما ایرانی ها و همچنین در سر تا سر دنیا است.در این مطلب قصد داریم طرز تهیه “جوجه کباب” خوشمزه در خانه را آموزش دهیم. جوجه کباب از غذاهای سنتی و پرطرفدار…
۳ هفته پیش
موچی: طعمی لذیذ در دنیای دسرهای ژاپنی
موچی چیست؟ موچی واژهای است که به انواع کیکهای برنجی ژاپنی با سبکها و طعمهای متفاوت اطلاق میشود. البته در ژاپن، کلمه موچی «mochi» یا اُ-موچی «o-mochi» فقط برای موچیهای سنتی ساده به کار میرود.…
۱ ماه پیش
ترفندهای حرفه ای آشپزی برای تازه کارها
آشپزی مهارتی است که با یادگیری آن میتوانیم در خانه غذاهای موردعلاقه خود را بپزیم تا هم در هزینهها صرفهجویی کنیم و هم مدتی از مشغلههای روزمره دور شویم. اگر آشپزی را تازه شروع کردهاید، بهکمک نکات…
۱ ماه پیش
سالادهای رنگارنگ برای مهمانی: 10 مدل سالاد جذاب برای مهمانی ها
1. سالاد ماکارونی سالاد ماکارونی پای ثابت مهمانیها، تولدها، مراسم، دورهمیها و خلاصه هر جمعی است که خوشسلیقه و خوشخوراک هستند. این نوع سالاد با انواع مواد غذایی درست میشود، اما پای ثابت آن پاستای…
۱ ماه پیش
مرغ ریش ریش به سبکی دیگر: 3 روش خلاقانه برای تهیه غذاهای متنوع
مرغ یک منبع پروتئینی است که جایگاه ویژهای در رژیم غذایی دارد. یک ایده غذایی با مرغ، پختن و سپس ریش ریش کردن آن است. در ادامه میتوان غذاهای مختلف با مرغ ریش ریش تهیه کرد. مرغ ریش ریش برای تهیه انواع…
۱ ماه پیش
گوبولی یک غذای جنوبی فوق العاده خوشمزه
خوزستان و استانهای جنوبی ایران خاستگاه غذاهای متنوعی است که هر کدام از آنها پیشینه فرهنگی خاص خود را دارند. غذاهای جنوبی معمولا پر ادویه و گاه تند هستند و به دلیل همجواری این استانها با دریا…
۱ ماه پیش
دیپ عدس؛ خوشمزهترین دیپی باید درست کنید
دیپ نوعی سس غلیظ خوشمزه است که برای مزهدار کردن در کنار انواع ساندویچ، سیب زمینی، گوشت، ماهی، سبزیجات و فینگرفود سرو میشود. اشتباه نکنید! دیپ هیچ ربطی به سس ندارد. پایه اصلی دیپ ممعولا شیر و خامه و…
۱ ماه پیش
14 نوع سمبوسه فوق العاده خوشمزه برای ناهار امروز یاد بگیرید
انواع سمبوسه سمبوسه یکی از غذاهای لذیذی است که می توان آن را در انواع مختلف و مواد غذایی متفاوت و در دسترس آماده کرد. در ادامه طرز تهیه 14 نوع سمبوسه آورده شده است. 1- سمبوسه سبزیجات ادویه ای مواد…
۴ ماه پیش
خمیر نان سمبوسه و 10 نوع سمبوسه خوشمزه را اینجا یاد بگیرید
سمبوسه سمبوسه غذایی پیچیده شده داخل خمیر می باشد و یکی از غذاهای سبک مورد علاقه افراد جنوب و جنوب غربی و مركز آسيا شبه جزیره عربستان، سرتاسرمدیترانه (یونان)، شاخ آفريقا و شمال آفریقا، شمال هند و…
۴ ماه پیش
سمبوسه گوشت چرخ کرده با نان لواش؛ سمبوسه ای با طعم فوق العاده
سمبوسه گوشت چرخ کرده با نان لواش سمبوسه یکی از لذیذترین پیش غذاها و غذاهایی است که به خصوص درمیان کشورهای خاورمیانه طرفداران زیادی دارد. این غذا با نان یا خمیر مخصوص نان تهیه می شود و درون آن با مواد…
۴ ماه پیش
پیتزا مارگریتا، فریتاتا و آرانچینی: حس رستوران در خانهتان با طعمی متفاوت از غذاهایی ایتالیایی
فریتاتا از نوع غذاهای ایتالیایی میباشد که بیشتر مردم ایران هم با ذائقهی آنها هماهنگ هستند و میتوانند این غذای خوش طعم را در میان وعدههای خود، صبحانه و شام سرو نمایند. املت ایتالیایی یا فریتاتا…
۶ ماه پیش
اشتباهات معمول در آشپزی؛ بزرگترین اشتباه تمامی آشپزها
آشپزی هنری است که برای انجام آن به صرف وقت و توجه نیاز دارید. در عین حال علیرغم اینکه آشپزی به نظر هنر ساده ای به نظر می رسد به مهارت زیادی نیز نیاز دارد. عدم مهارت لازم باعث می شود تا اشتباهاتی…
۷ ماه پیش